Trollingcenter

måndag 26 oktober 2009

Gästfiske

Tja på er.
Idag fick jag gästa Jimmy i Team Vadstena i hans båt. Jag kastade mig i bilen å drog iväg mot Vadstena hamn på fm. Vi planade ut på sjön å det dröjde inte länge tills alla spön var i vattnet.
Mycke betesfisk visade sig på lodet plus stor fisk. Efter en stund så small det på ett riggspö en fet å grann öring på 68cm håvades. Efter det så hade vi ett pill på ett riggspö men den ville inte hugga. Tack Jimmy för att jag fick haka på


//Perra

måndag 19 oktober 2009

Ännu mera Löja


Uselt fiske idag när löjan skulle fångas,dom som fångades fick byta färg till blå.
Tack Mats för att jag fick hänga på...

//Perra

fredag 16 oktober 2009

Båten på land

Idag fick jag hjälp att ta upp båten,nu är den tvättad men med lite fix kvar så är den redo för höst å vinterfisket.

tisdag 13 oktober 2009

Löjfiske



Hann med lite löjfiske oxå,blev bra med laxgodis.
Som nu ligger på färgning till blåa hemma hos Jimmy i Team Vadstena nu när han inte har så mycke att göra pga av ryggen. Tack Jimmy för att du gör allt skitjobb när jag fiskar

//Perra

Gäddfiske på hög höjd

Är det såhär man fiskar gädda,ståendes på en bro 8-10 m ovanför vattenytan??????



Tråkigt att jag filmade fel så att det blev på snedden,men slet bara upp mobilen å filmade detta galenskap. Bättre film nästa gång jag fångar nått hehe.

lördag 10 oktober 2009

Löjfiske


Idag blev det ett pass med löjfiske,gick rätt hyffsat. Händerna var som is på slutet. Tack Liam å Timmy för sällskapet å förstås Jimmy som hjälpte till med kaffepåfyllning å annat när han e dålig i sin rygg. Tack för en fin dag


Skitfiske på er

//Perra

fredag 9 oktober 2009

Betesknyppling

I väntan på besiktning osv innan båten görs klar för kommande höst å vinterfiske,får det bli lite betes knytning i helgen. Jobbar sista skiftet idag för att sen som så många andra bli arbetslös. Men bara ta nya tag,ser bara possitivt på saken.

//Perra

onsdag 7 oktober 2009

Fiskesugen

Nu börjar man bli lite otålig,suget efter ett pass i hästholmen är stort. Nästa vecka är det besiktning av trailer och lite båtvård. Sen är det bara att göra iordning grejorna inför höst och vinterfiske.

//Perra

måndag 5 oktober 2009

TILL SALU!!!!!!!!!!!!!!


1 st Big Jon mast komplett 2000kr

Hör av er om intresse finns 070-7502623 Perra

Ny bloggsida.

Detta är min nya bloggsida då jag fått virus av nått slag på min förra.Riktigt tråkigt är det när ingenting fungerar som det ska. Men med hjälp av Jimmy(Vadstena trolling och hans tjej Linda) tackar jag för hjälpen med denna nya sida.

Tack tack tack.

//Perra